Wie zijn wij

DFT Advies is een administratiekantoor dat een breed scala aan financiële diensten aanbiedt voor zowel particuliere als zakelijke klanten zoals:

Onze Missie

Werkterrein MKB. Door een pro actieve houding klanten binnen te halen.
Oog voor kwaliteit. Deskundigheid. Mensgericht. Betrouwbaar.
DFT Advies staat voor integriteit, professionaliteit, service gerichtheid en onafhankelijkheid.

Onze Doelstelling

DFT Advies biedt een betaalbare prijs, hoge kwaliteit en kennis van de markt. Als administratiekantoor beperken wij ons niet alleen tot het samenstellen van de jaarrekeningen, maar wij voorzien de cliënt ook van alle bijbehorende bedrijfsmatige en fiscale adviezen. Wij willen fungeren als de eerste aanspreekpunt bij alle vragen en problemen waar het bedrijf tegen aan loopt.

Waarom DFT Advies de juiste keuze is

DFT Advies is een administratiekantoor dat een breed scala aan financiële diensten aanbiedt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook werken wij samen met professionals in de markt, zodat wij u op ieder vlak kunnen helpen met financieel advies. Zo heeft u één aanspreekpunt. Hieronder onze dienstverlening die wij aanbieden:

(Online) Boekhouden
Financieel Advies
Belastingaangifte
Jaarrekeningen

Ons Team

Maak kennis met de mensen achter DFT Advies.

Frank Durand

Frank Durand

Eigenaar

Frank Durand is in 2002 gestart met DFT-Advies, nadat hij jarenlang werkzaam is geweest bij grote bedrijven als financial.

De ervaring bij de grote bedrijven heeft mij een betere adviseur gemaakt. De relatie met de ondernemers is gebaseerd op vertrouwen. Vraag en antwoord bij elkaar brengen, oplossingen bieden.

Minstens zo belangrijk vind ik het persoonlijk verhaal achter uw bedrijf en de cijfers. Wat wilt u bereiken met uw bedrijf. Klanten zorg uit handen nemen. Opdrachtgevers goed advies geven. Ik help u graag inzicht te geven in de cijfers.

Belangrijk aandachtspunt is het optimaliseren van digitalisering.

IMG_4089

Bas Wijnands

Systeembeheerder

Bas is bij DFT-Advies verantwoordelijk voor de IT, Bas zorgt ervoor dat alle systemen optimaal functioneren.

Brigit Durand

Brigit Durand

Eigenaar

Brigit Durand is sinds 2010 bij ons kantoor werkzaam. Na een carrière als secretarieel medewerkster bij het ziekenhuis stapte zij over naar DFT-Advies. Naast het verwerken van de administraties is Brigit bij binnenkomst het eerste aanspreekpunt en staat u graag te woord.

Bij DFT-Advies gaat het werk verder dan cijfers. Brigit gebruikt haar ervaring om de klanten te kunnen adviseren en helpen in de wir-war van documenten om gezamenlijk tot oplossingen te komen.

Brigit is betrokken bij het gehele financiële proces, van het inboeken van de administraties tot het verzorgen van financiële vraagstukken. Iedere dag is anders en dat is een leuke uitdaging.

Isabel

Isabel Durand

Medewerker

Isabel bezoekt regelmatig cliënten om ter plekke de cliënt te ondersteunen bij het verwerken van de administratie. Tevens lost Isabel de vraagstukken van cliënten op in het online boekhoudsysteem.

Naast haar werkzaamheden studeert Isabel Accountancy op het HBO.