Wie zijn wij

DFT Advies is een administratiekantoor dat een breed scala aan financiële diensten aanbiedt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij kunnen u van dienst zijn met onder meer:

Onze Missie

DFT Advies staat voor integriteit, kwaliteit, professionaliteit, service gerichtheid en oog voor detail. Ons bureau werkt geheel onafhankelijk.

Onze Doelstelling

Onze naam DFT Advies (De (uw) Financiële Toekomst) betekend voor ons dat wij u ontzorgen en adviseren voor een betaalbare prijs, hoge kwaliteit en een gedegen kennis van de markt. Als administratiekantoor beperken wij ons niet alleen tot het samenstellen van de jaarrekeningen, maar wij voorzien onze cliënten ook van alle bijbehorende bedrijfsmatige en fiscale adviezen. Wij willen fungeren als uw eerste aanspreekpunt bij alle vragen en problemen waar u als bedrijf tegenaan loopt.

Ons Team

Maak kennis met de mensen achter DFT Advies.

DSC_4163

Frank Durand

Directeur/Eigenaar

Frank is directeur/eigenaar van DFT (De Financiële Toekomst). Met meer dan twintig jaar ervaring heeft hij de eindverantwoording over de aangiften, jaarrekeningen en overige financiële zaken. Daarnaast is hij uw sparring-partner bij lastige financiële zaken en kijkt hij samen met u naar oplossingen. In zijn vrije tijd is Frank penningmeester van twee stichtingen. Frank staat elke week langs de lijn bij het voetbalteam van zijn zoon en hij wandelt graag met een club trouwe vrienden door heel Nederland.

DSC_4153

Brigit Durand

Administratief medewerker

Brigit is verantwoordelijk voor het verwerken van de aangeleverde administraties, variërend van een schoenendoos met bonnen tot digitaal aangeleverde facturen. Zij maakt daar voor u een keurig en sluitend geheel van. In haar vrije tijd geniet Brigit van sporten en is zij vaak rennend langs de kustlijn van een strand te vinden.

DSC_4168

Isabel Durand

Administratief medewerker

Isabel assisteert bij het verwerken van administraties, het voorbereiden van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Zij doet ook werkzaamheden op locatie bij cliënten ter ondersteuning en advies, welk onderdeel van haar werk zij erg leuk en afwisselend vindt. Het is haar ambitie om uw administratie in goede banen te leiden. In haar vrije tijd is Isabel te vinden op de tennisbaan en sinds kort heeft de golfbaan ook haar interesse.

DSC_4152

Robin van Zanden

Administratief medewerker

Deze vrolijke oproepkracht is het manusje-van-alles van de administratie. Hij is verantwoordelijk voor alle financiële mutaties in het digitale boekhoudkundig programma. In zijn vrije tijd voetbalt Robin graag en houdt hij van reizen.

DSC_4148

Bas Wijnands

Relatiebeheerder

Bas is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de ICT-omgeving binnen DFT Advies. Hij zorgt dat alle computersystemen goed functioneren in een veilige omgeving. In zijn vrije tijd speelt Bas het liefst tennis en volgt hij alles van Formule 1.

DFT advies Logo

Waarom DFT Advies

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan. Wij werken daarbij samen met professionals in de markt, zodat wij u op ieder vlak kunnen helpen met financieel advies. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.