Onze diensten

Voor het online boekhouden werken wij samen met Kleisteen. Een toegankelijk online boekhoudplatform voorzien van het keurmerk betrouwbaar boekhouden. Wij kunnen een passende oplossing bieden aan ondernemers die zelf hun administratie willen voeren.

Voordelen van online boekhouden:
Eenvoudig in gebruik, veilig en erkend door de Belastingdienst, inclusief mobiele app. Kleisteen wordt aangeraden door de Kamer van Koophandel.

Het opstellen van jaarrekeningen is één van onze dagelijkse werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor een verkorte of uitgebreide jaarrekening. Wij hebben veel ervaring met het opstellen van een jaarrekening.

Wanneer u een BV heeft bent u verplicht jaarlijks een jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wanneer wij een jaarrekening voor u opstellen dan kunnen wij deze ook direct digitaal voor u deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Als ondernemer bent u verplicht om per kwartaal BTW aangifte te doen, in sommige gevallen per maand. Belangrijk is dat de aangifte op tijd en juist wordt ingevuld om boetes te voorkomen.

De aangifte inkomstenbelasting is een jaarlijks terugkerende belastingaangifte voor zowel particulieren als voor ondernemers. De aangifte inkomstenbelasting is behalve het jaarlijks sluitstuk ook het vertrekpunt voor onze fiscale advisering.

Heeft U een aangiftebrief van de belastingdienst ontvangen dan is het doen van de aangifte verplicht. Wij helpen u graag bij het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting.

De vennootschapsbelasting, ook wel afgekort VPB, is een belasting die geheven wordt over de winst van ondernemingen (vennootschappen).

Ook op dit terrein zijn wij de juiste keuze. Wij adviseren u graag.

Overige Diensten

Wilt u een prognose voor een zakelijke hypotheek of financiering? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast onze standaarddiensten kunnen wij u met elk financieel vraagstuk helpen mede dankzij onze intensieve samenwerking met andere professionals in de markt. Uw voordeel: één aanspreekpunt en dus korte lijnen!

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.