Onze diensten

Op het gebied van online boekhouding werken wij met Kleisteen. Wij kunnen een passende oplossing bieden aan ondernemers die zelf hun administratie willen voeren.

Voordelen van online boekhouden:
Eenvoudig in gebruik, veilig en erkend door de Belastingdienst, worden aangeraden door de Kamer van Koophandel, inclusief mobiele app.

Het opstellen van jaarrekeningen is één van onze dagelijkse taken. U kunt bij ons terecht voor een verkorte of uitgebreide jaarrekening. Wij hebben veel ervaring met het opstellen van een jaarrekening.

Wanneer u een BV heeft bent u verplicht jaarlijks een jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wanneer wij een jaarrekening voor u opstellen dan kunnen wij deze ook direct digitaal deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Wilt u een prognose voor een zakelijke hypotheek of financiering? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als ondernemer bent u verplicht om per kwartaal BTW aangifte te doen, in sommige gevallen per maand. Belangrijk is dat de aangifte op tijd en
juist wordt ingevuld. De aangifte BTW is geen lastige klus maar wordt wel eens vergeten of op het laatste moment gedaan, met kans op fouten.

DFT Advies is er juist voor ondernemingen die geen omkijken willen hebben naar hun administratie. Wij verzorgen de administratie en de BTW aangifte.

De aangifte inkomstenbelasting is een jaarlijks terugkerende belastingaangifte voor zowel particulieren als voor
ondernemers. De aangifte inkomstenbelasting is behalve het jaarlijks sluitstuk ook het vertrekpunt voor onze fiscale advisering.

De aangifte inkomstenbelasting is een opgave van uw financiële situatie. In de aangifte
wordt uw inkomen over het betreffende kalenderjaar bepaald en hierover dient U belasting te betalen.

Heeft U een aangiftebrief van de belastingdienst
ontvangen dan is het doen van de aangifte verplicht. DFT Advies helpt U graag bij het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting.

De vennootschapsbelasting, ook wel afgekort VPB, is een belasting die geheven wordt over de winst van ondernemingen (dit zijn vennootschappen).

Er bestaan verschillende partijen die vennootschapsbelasting moeten betalen. Besloten vennootschappen, Naamloze vennootschappen, Coöperaties.
Ook zijn er uitzonderingen. Wilt U daar meer over weten, dan kunnen wij U hierover informeren.

Overige Diensten

Naast onze standaarddiensten kunnen wij u met elk financieel vraagstuk helpen door onze intensieve samenwerking met andere professionals in de markt.

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.