De blauwe envelop die door de bus komt. We kijken er zeker niet naar uit, maar we snappen ook allemaal dat we uiteindelijk moeten betalen. Hoeveel dat wordt is voor velen vaak een verrassing en ook een spannend moment. Natuurlijk is het zo dat als je veel moet betalen je uiteraard ook goed verdient hebt, maar toch voelt het altijd onprettig.

Bij DFT Advies helpen we u graag met het verduidelijken en inzichtelijk maken van uw belastingaangifte. Niet alleen blijven verrassingen u dan ook bespaart, ook geeft het meer rust als u weet wat u te wachten staat. Zo bent u goed voorbereid en is de blauwe envelop niets meer dan een formaliteit.

Bij DFT Advies helpen wij u graag met iedere belastingaangifte waar u tegen aan kunt lopen. Van inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting etc. Wij hebben alle kennis aan boord om de aangiftes zorgvuldig en correct voor u te behandelen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen, maar ook adviseren als u zelf ook direct betrokken wilt blijven bij de belastingaangifte.

Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw belastingaangifte of andere boekhoudtechnische of administratieve vragen.

Heeft u een vraag?

Telefoon: 085-0061122

Belastingaangifte