Online boekhouden

Als ondernemer heeft u veel administratieve verplichtingen. De vraag is hoe u dit het beste in balans brengt met datgene waar u goed in bent, uw corebusiness. Bij DFT Advies denken wij graag met u mee om het boekhouden overzichtelijker te maken. Zo kunt u dit (gedeeltelijk) aan ons uitbesteden. Wij nemen dan die tijdrovende werkzaamheden van u over en scheppen orde in uw boekhouding. U kunt zich dan meer bezighouden met die dingen waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Om het voor uzelf, maar ook voor ons, nog makkelijker en overzichtelijker te maken kunt u ook kiezen voor online boekhouden. Online boekhouden is de toekomst en scheelt heel veel papierwerk en mappen. Het is eenvoudig in gebruik, veilig, erkend door de Belastingdienst, aangeraden door de Kamer van Koophandel en is voorzien van een mobiele app, zodat u altijd up-to-date informatie beschikbaar heeft.

Wij creëren voor u het overzicht, zodat u digitaal altijd actueel financieel inzicht heeft in uw bedrijf. Wij werken voor online boekhouden als een van de eersten inmiddels al jarenlang samen met Kleisteen en mogen ons Kleisteen Xpert noemen! Kleisteen levert een toegankelijk online boekhoudplatform voorzien van het keurmerk betrouwbaar boekhouden. Als Xpert mag u van ons verwachten dat wij beschikken over actuele kennis en een uitgebreide praktijkkennis hebben op het gebied van uren, abonnementen, lay-outs, verwerking van digitale documenten, e-bankieren, etc. Wij vertellen u er heel graag meer over en kijken dan samen met u welk pakket voor u het meest praktisch is.

                                                       

Heeft u een vraag?

Telefoon: 085-0061122